Erciş Özel Eğitim İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve laik, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli,Bilgi çağının gereklerini yerine getiren,Öğrenmeyi temel ilke haline getiren, Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan,Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görünüyoruz. ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, Bilgili, becerikli, özgüvenli olmaları, çevre ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, düşünsel, duygusal, ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.

Saatler: 08.30-14.10
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimizin Yetenekleri Doğrultusunda Tüm Etkinliklerde Yer Almaya Özen Göstermekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK Ve ERASMUS Projelerine Sürekli Katılım Sağlamaktayız.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Başvuru Aşamasında 2 Projemiz Vardır.

WEB - https://ercisozelegitimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Örene Mahallesi, Kışla Blv. No141, Eski Ofis Lojmanları